Bestelsysteem voor restaurants, non-food en diensten

24/7 Bestellen is een initiatief van Leo Hoogma, eigenaar van Hoogma Webdesign, ontstaan aan het begin van de coronaperiode, toen veel klanten van Hoogma Webdesign zochten naar een manier om hun (voedsel)waren te kunnen blijven verkopen. Soms noodgedwongen.

"Ik wilde lokale ondernemers in de maaltijdenbranche helpen hun producten toch online te kunnen verkopen, zonder dat zij verplicht werden een dure webshop te openen, of hoge kosten te betalen aan een exploitatiewebsite", aldus Leo.
"Daarop hebben wij dit systeem gebouwd, met als doel dat onze klanten op een laagdrempelige en goedkope manier toch hun producten online konden verkopen."

Een financieel verstandige keuze voor online verkoop


Maar ook bedrijven die niet direct last hebben van de COVID-19 pandemie bleken behoefte te hebben aan een bestelsysteem waar je geen dure commissies hoeft te betalen. 24/7 Bestellen is een waardig alternatief voor dure exploitatiewebsites als Thuisbezorgd.nl.

Waar 24/7 Bestellen werd gebouwd met lokale ondernemers in de maaltijdenbranche in het achterhoofd, blijkt het systeem daarnaast ook zeer geschikt te zijn voor winkels, kleine webshops en dienstverleners. Het is door de lage maandelijkse kosten van € 29,95 (ex BTW) financieel zeer aantrekkelijk om een bestelsite op 24/7 Bestellen te openen.

Samenwerking met Marketingbureau Bakker

In 2021 zijn we een samenwerking aangegaan met Danny Bakker van Marketingbureau Bakker. Danny zal voor een groot deel het klantencontact op zich nemen en zorgen voor de bekendheid van 247 Bestellen via social media en middels folderverspreiding door Noord-Nederland.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: folders_a5_4z_staand.pdf

Zoeksysteem en export in besteloverzicht

22 februari 2021 - We hebben een update gelanceerd waarbij we het besteloverzicht in het beheerpaneel hebben aangepast. Vanaf nu is het mogelijk om bestellingen op datum te zoeken en je ziet daarbij direct een... lees verder »

Bestelbon printen

13 januari 2021 - Vanuit het beheerpaneel kun je bij de Live bestellingen of in het bestellingen overzicht direct de bestelbonnen printen. Alle gegevens over de klant, de producten en de betaalgegevens staan op de... lees verder »

Onze klanten
  • Brasserie Flair Gasselte 24/7 Bestellen
  • Rotary Winschoten 24/7 Bestellen
  • Speeltuin 't Speulparadies Beerta 24/7 Bestellen
  • Grillroom De Parel Beerta 24/7 Bestellen
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.