Blog en updates

Op deze pagina vind je informatie over de updates van ons bestelsysteem. Alle belangrijke wijzigingen en uitbreidingen zullen we hier publiceren.

Zoeksysteem en export in besteloverzicht

22 februari 2021 - We hebben een update gelanceerd waarbij we het besteloverzicht in het beheerpaneel hebben aangepast. Vanaf nu is het mogelijk om bestellingen op... lees verder »

Bestelbon printen

13 januari 2021 - Vanuit het beheerpaneel kun je bij de Live bestellingen of in het bestellingen overzicht direct de bestelbonnen printen. Alle gegevens over de klant,... lees verder »

Live bestellingen volgen

20 december 2020 - We hebben een mooie update gelanceerd. Vanaf nu kun je als ondernemer de bestelling live volgen. In jouw beheerpaneel zie je een groene "Live... lees verder »

Korting op alle bestellingen

3 december 2020 - Met deze nieuwe update kun je als ondernemer een kortingspercentage instellen voor alle bestellingen. Hiermee stimuleer je jouw klanten om online te... lees verder »

Zoeksysteem en export in besteloverzicht

22 februari 2021 - We hebben een update gelanceerd waarbij we het besteloverzicht in het beheerpaneel hebben aangepast. Vanaf nu is het mogelijk om bestellingen op datum te zoeken en je ziet daarbij direct een... lees verder »

Bestelbon printen

13 januari 2021 - Vanuit het beheerpaneel kun je bij de Live bestellingen of in het bestellingen overzicht direct de bestelbonnen printen. Alle gegevens over de klant, de producten en de betaalgegevens staan op de... lees verder »

Onze klanten
  • Brasserie Flair Gasselte 24/7 Bestellen
  • Rotary Winschoten 24/7 Bestellen
  • Grillroom De Parel Beerta 24/7 Bestellen
  • Speeltuin 't Speulparadies Beerta 24/7 Bestellen
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.