Korting op alle bestellingen

Korting op alle bestellingen

Geschreven door:
, 3 december 2020

Met deze nieuwe update kun je als ondernemer een kortingspercentage instellen voor alle bestellingen. Hiermee stimuleer je jouw klanten om online te bestellen.

Deze uitbreiding hebben we speciaal gemaakt voor een klant die maandelijks erg veel commissie moest betalen aan Thuisbezorgd. Dankzij deze korting is het voor de klant voordeliger om via ons bestelsysteem te bestellen en de ondernemer betaalt dan geen hoge commissies meer.

Met een bestelwebsite van 24/7 Bestellen betaalt je geen commissies maar een vast bedrag van slechts € 29,95 ex BTW per maand, ongeacht het aantal bestellingen.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Updates.

Zoeksysteem en export in besteloverzicht

22 februari 2021 - We hebben een update gelanceerd waarbij we het besteloverzicht in het beheerpaneel hebben aangepast. Vanaf nu is het mogelijk om bestellingen op datum te zoeken en je ziet daarbij direct een... lees verder »

Bestelbon printen

13 januari 2021 - Vanuit het beheerpaneel kun je bij de Live bestellingen of in het bestellingen overzicht direct de bestelbonnen printen. Alle gegevens over de klant, de producten en de betaalgegevens staan op de... lees verder »

Onze klanten
  • Rotary Winschoten 24/7 Bestellen
  • Speeltuin 't Speulparadies Beerta 24/7 Bestellen
  • Grillroom De Parel Beerta 24/7 Bestellen
  • Brasserie Flair Gasselte 24/7 Bestellen
Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.